Servicii Transport

Suntem specializati in transport rutier de marfuri de pana la 3,5 tone, atat in Bucuresti cat si in tara, la cele mai bune preturi de pe piata.

Suntem o echipa cu experienta in acest domeniu, profesionalismul, seriozitatea si punctualitatea sunt atuurile noastre.

Serviciile noastre de transport mobila, transport marfa sau bagaje, transport aparatura electronica, obiecte fragile se desfasoara in cele mai bune conditii

Transport marfa

Transport marfa generala, transport marfa international, transport intern marfa si transport marfa Bucuresti, cu tarife mici si autoutilitare performante, de mici sau mari dimensiuni si tonaje, oriunde si oricand. De la materiale de constructii si baxuri de suc, pana la aparatura electronica/electrocasnica si obiecte extrem de fragile, acceptam orice provocare. Cu alte cuvinte, chiar daca ai nevoie de transport obiecte pentru casa, sau marfa pentru aprovizionarea afacerii tale, iti stam la dispozitie

Vreau transport

Transport mobila

Serviciile noastre de transport mobila se desfasoara in conditii de maxima siguranta deoarece avem in dotare folie cu bule de aer, folie protectoare, cartoane, chingi, etc. iar soferii nostrii sunt profesionisti cu o experienta de peste 17 ani in domeniu, avand atestate speciale pentru marfa. Este bine sa ne anuntati cu o zi sau chiar doua zile inainte pentru a vedea daca avem masini disponibile la data respectiva. Un alt aspect important de retinut este faptul ca masinile noastre sunt de 3,5 tone avand o capacitate de 14 mc cu o lungime de 3600 mm, 1850 mm latime si 1800 mm inaltime si 17 mc cu o lungime de 4250mm, 1750 mm inaltime si 1800 mm latime. La solicitarea clientului punem la dispozitie personal pentru incarcat si descarcat marfa.

Vreau transport

Transport moloz

Va putem ajuta cu debarasarea resturilor nedorite rezultate in urma unei constructii, in urma unei renovari sau cu debarasarea oricarui obiect sau materiale nedorite pe care nu le puteti arunca la tomberonul de proximitate din coltul blocului sau a strazii dvs.  Serviciu de debarasare mobila, un alt serviciu pus la dispozitia dumneavoastra, se adreseaza tuturor celor care doresc sa scape de mobila veche si nu mai au ce face cu ea. Daca nu v-ati gandit cum scapati de mobila veche, seviciul nostru de debarasare mobila este exact ceea ce aveti nevoie.

Vreau transport